Skolehjem

I Audebo har vi 82 sengepladser som tilbydes til kursister og elever, der bor langt væk fra skolen. Nogle værelser er dobbelt- og andre enkeltværelser. Skoleassistenten sørger om aftenen for forskellige aktiviteter og at alt går som det skal.

Regler for AMU kursister

Hvis du har en samlet transport på 120 km fra bopæl til uddannelsessted og retur, har du mulighed for at søge tilskud til kost og logi.

Der vil i beregningen af afstand blive taget udgangspunkt i den bolig, som du råder over nærmest uddannelsesstedet. For perioden 1. april til 30. september kan boligen evt. være et sommerhus.

Du kan kun blive indkvarteret dagen før kursusstart, hvis du har over 2,5 times rejsetid til undervisningsstedet.

Hvis du ikke har en uddannelse ud over en erhvervsuddannelse eller har en højere videregående uddannelse, som du ikke har brugt indenfor de sidste 5 år kan vi tilbyde indkvartering – enten på skolehjemmet i Audebo eller hvis skolehjemmet er fyldt op på hotel i Holbæk.

Du kan vælge selv at sørge for kost og logi, og mod dokumentation få dækket udgifter hertil indtil et maksimum på 550,- pr. overnatning. Det er faktura for overnatning, som udløser retten til tilskud. (Faktura/fakturakopi afleveres sidste kursusdag hos kursusadministrationen).

Hvis du har en uddannelse over en erhvervsuddannelse og har brugt den indenfor de sidste 5 år, er der ikke tilskud til kost og logi. Her er prisen kr. 550,- pr. overnatning inklusiv forplejning.