bygge-og-anlaeg_(1)

Bromembraner - ajourføring

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48689 - Tagdækning - Svejsn. af bromembraner - Ajourføring

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte tagdækkere og andre med tilsvarende kompetencer, som jævnligt udfører svejsearbejder med Polymerbitumenplader. Et gyldigt bevis fra kurset 46796 Tagdækning- Svejsearbejder med bromembraner er en forudsætning for at deltage i kurset Tagdækning - Svejsn. af Bromembraner - Ajourføring.

Beskrivelse: Deltagerne har kendskab til og kan udføre svejsearbejder med polymerbitumenplader på baggrund af kendskab til forekommende principper ved langsgående overlæg i dybderender, inddækningsprincipper ved kantbjælker, dryprør, brønde og broender. Deltager kender til den optimale svejseteknik, og kan udføre trækprøver samt dokumentere resultat af svejsearbejder. Desuden kan deltagerne planlægge arbejdet ud fra gældende tegningsbilag på kommunale og statslige vej- og banebroer i overensstemmelse med Vejreglernes Almindelig Arbejdsbeskrivelse (AAB), Betonbro – Bitumenbaseret fugtisolering.

Fagnummer: 48689 Tagdækning - Svejsn. af bromembraner - Ajourføring Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 1.115,30